Moppe Moppe Moppe

För oss som inte har åldern inne för varken körkort eller en krogrunda så kan lördagkvällar bli den bästa familjekvällen. Jag har spenderat min kväll på soffan med min far och med min mina hundar och såklart så var chipsskålen med också. Favoriten på lördagar ni vet.
Men nu så skulle inte inlägget handla om min pappa och chips utan något helt annat, mopeder. Jag personligen tycker det är kul att köra moppe, men vad är det som gör det så roligt? Jag vet svaret! Många har säkert försökt att lösa den här gåtan innan mig men jag löste den först, eller okej inte först men jag offentliggjorde lösningen först. Här kommer den! När man kör moppe så är det ju perfekt att skrika ut sina absoluta favoritlåtar så högt man kan! Det är det som gör moppekörning så roligt. Visste ni det?
Jag tror att vi alla har hemligheter för varandra på det här området, men det är vad jag gör när jag kör moppe, när jag inte koncentrerar mig på att köra i en helt okej hastighet så inget ser misstänksamt ut, för det vill man ju inte. Ännu en hemlis mellan oss, schh. Men vad sjunger / skriker man för låtar nu då? Idag på min lilla moppe så sjöng jag låtar av Mumford&Sons, mina favvisar.
Men i nedförbackarna så gäller såklart Euphoria! Uppsträckta armar får inte glömmas bort i det läget, det är dödsstraff på att glömma något sånt.

Fredagsmiddag

Återigen ett inlägg om min dag. Fast idag är det ju lördag men igår var det fredag. Igår fredag, så åt jag middag med två otroligt saknade kompisar! Mina gamla hockeybrudar. Som vanligt hade vi allt för mycket att prata om så tiden bara rann iväg. Men så är det med riktiga vänner, man kan bara börja prata om något fast det var längesen man sågs. Fantastiskt var det. Nu är det kanske dags att sova så man orkar med morgondagen. Godnatt
image description

Orutin eller Oviktigt

Livet har sina prioriteringar, igår valde jag att prioritera bort bloggen. Idag är en sån dag då jag först lidit hela dagen av allergi, sovit och tränat. Jag hatar att blogga om vardagliga saker, men plötsligt händer det. Jag har många funderingar på vad jag ska göra ikväll. Ett alternativ är att träna igen, ett annat är att läsa en bok. Vilket det blir kanske ni får vet någon gång i framtiden. Kan passa på att berätta om världens bästa bokserie om Elsa. Just nu är jag inne på tredje och sista boken i serien Elsas Hemlighet, som är en fristående fortsättning på de andra böckerna. 


Pulsklocka + Träning


Eftersom jag nu är en hockeyspelare på elitnivå så tränar jag en hel del. Och för att träna bra och framförallt träna rätt, så behöver man en pulsklocka. Den jag använder mig av är en Suunto Quest och kostar ca 2000 beroende på vart du köper den. Jag är väldigt nöjd med min klocka och tack vare ett dataprogram som man kan ansluta till klockan så kan man enkelt se sina pass och göra egna utvärderingar. Vilket jag tycker är super! Många tycker att pulsklockor är väldigt avandcerade och svåranvända men just den här klockan är väldigt simpel och enkel. Men som sagt så är den rätt dyr.
Men för er som faktiskt vill träna seriöst, kanske inte satsa på en idrott utan bara hålla er i from eller kanske deltaga i ett lopp av något slag så kan jag rekommendera träning med pulsklocka. Man kan lättare hitta sin nivå som man bör ligga på under passet och på så vis träna med mer effekt.

PTn är Tillbaka

Du som tog åt dig av mitt PT inlägg, här kommer ett nytt bara för dig. Kan tänka mig att du tog några minuter till att tänka vad du egetnligen gör med ditt liv efter du läst mitt inlägg,att du under dessa minuter bestämde dig för att sluta äta onyttigt och röra på dig minst 3ggr i veckan? Var det så? Jag kunde väl tro det. Men det är ett bra tänkande av dig, du tappra krigare som kämpar dig igenom dina powerwalks som du går, från och med idag 3ggr i veckan. Starkt gjort av dig. Du kommer önska att du just nu var i mina kläder, kanske inte bokstavligen I mina kläder. Men att du också satt i sängen med en bra film och en enorm skål med popcorn. Och sen tänker du att det inte gör något på mig om jag äter popcorn för jag tränar ändå massor. Det är sant faktiskt.
Men åter till mina popcorn och jag önskar er andra en trevlig kväll. 


Secondhand


Tjena Alla Monsterdiggare! Vi som föddes på 80 eller 90 talet borde veta vad jag pratar om. Men för er som inte vet så är det från Trazan och Banarne. Vilken kvalité det var på barnprogrammen förr. Från en sak till en annan. Var på en liten tripp med min mor idag. En tripp som var till olika Secondhand ställen. Självklart fyndade jag som vanligt. Det mesta av blev faktiskt till lägenheten och inte till garderoben.
Jag förstår mig ärligt inte på er som tycker secondhand är äckligt och skabbigt. Man återanvänder ju kläder vilket är bra för miljön, men man kan även sätta sin egen prägel på sin stil eller på ett enskilt plagg. Vilket jag gillar.
Så dagens visdomsord blir : mer secondhand till folket!

Äta + Träna + Sova

Många idrottare lever efter just dessa tre ord, de ord som idag fick äran att fylla rubriksfältet, alltså Äta, träna och sova. Det får inte bli för mycket att av något av dessa eller för lite, då hamnar kroppen ur balans. Men det visste ni väl redan. Hoppas jag. Okej visst till dig som läser min otroliga blogg, som aldrig har tränat en sekund i ditt liv om man inte räknar med powerwalken som skulle bränna alla powerking du druckit och godiset du åt kvällen innan, eller de idrottslektioner du tvingats deltaga på i skolan som skulle ge dig ett betyg.
Om man nu räknar bort dessa gånger av träning så tycker jag att du som nu tagit åt dig ska börja träna oftare. Kanske inte löpa milen, eller göra hundra armhävningar i rad, Men gör det för kroppens skull. Glöm inte att sova och äta också.
Styrkekramar Från din nya PT



Cha Cha

image description
"Cha Cha bloggen" En gammal klassiker som användes flitigt i bloggsverige. Av vilka det behöver vi inte gå in på. Jag tycker det kan vara en helt okej inledning på en blogg som används som en dagbok, eller på en blogg med sarkastiska kommentarer och ironiska meningar. Eller vänta nu det är aldrig okej, aldrig någonsin. På tala om något annat. För att summera min kväll igår så kan jag säga så mycket som att nattliga promenader, mackor i hamnen och en riktigt bra vän är oslagbart. Ett tillägg på det att lägga sig klockan fem på morgonen är så mycket bättre det också. Ja mamma, jag la mig 5. Det är onödigt men ändå så roligt. Idag så ska jag göra det som jag är bäst på äta, träna och sova.

Flirt På Donken

Ja det brukar ju vara standarden bland de yngre i Hudiksvalls ungdomsskara, gulligt vet jag inte om jag kan kalla de men roligt absolut. Som sagt Donken är gott och om man ber lite snällt och betalar lite extra så kan man få smarties i sin päronmilkshake och kan få njuta några sekunder extra. Vilken typ av njutning man väljer är upp till en själv. Jag valde den icke sexuella typen.  image description

Heta Nätter


Heta Nätter det brukar mitt liv kretsa runt, nä men nu ska vi inte ljuga här inte. Utan nu så ska jag prata om något så vardagligt som vädret. Vart är alla heta sommar nätter?  Killar som går i linne och shorts så man får se lite manlig hud. Så snälla väder kan du ta och styra upp det här så vi tjejer får en upplevelse så här på sommaren? Hade varit rätt schysst. Kommentarer på det här inlägget är egentligen överflödiga, lika som hälften av kläderna i min garderob.

Blogg

Rubriker är egentligen överflödiga. Så jag döpte min till Blogg som ni nu ser.
Jag tänker inte dra en gammal klassiker här och berätta om mig själv i det här inlägget.
Ta det lugnt, ni kommer få lära känna mig ändå, tålamod är a och o här i världen.
Men just nu så handlar livet om allt annat än mig själv.
Och det är dags att ta vara på tiden och människorna runt om mig.

RSS 2.0