Ett sällsynt exemplar

Lasse W, eller Lars Winnerbäck som han egentligen heter har väl förmodligen räddat min dåliga dag. Han tillsammans med all frukt som jag ätit. Det är också något som är sjukt underskattat, med också så referear jag till morgonens konstaterande att frukost var underskattat, en bit äpple med lite kanel kan vara en världssuccé. Livet just nu är som ett diagram vi fick se i skolan igår, upp och ner, ner och upp. Men som Passenger sjunger i sin stora hit: You only know you've been high when you feeling low, ganska sant. Något att tänka på inför imorgon: "With the new day comes new strength and new thoughts" - Eleanor Roosevelt
 

Frukost,Lunch & Middag

Tre mål mat om dagen gör bra för magen sa nån gammal tant för länge sedan. Man kan ju inte klandra henne för att ha fel precis, måste varit en vis tant. Frukost är sjukt underskattat och The är gott, speciellt Hallon och Saltlakrits från Village.
And remember kids: bananas are for monkeys.


Ho Hey

I belong with you, you belong with me my sweetheart. Fin bit det där. Från det ena till det andra. Känns att våren börjar smyga sig fram, solen skiner och temperaturen går mot den varmare halvan av termometern. Det bästa med våren är ändå slutspelet inte bara i vår egen serie utan i alla serier. Det är nu man spelar hockey på riktigt. Det är nu som uttrycket: "på liv och död" verkligen har något värde. Mot oändligheten och vidare.


Låtsas som inget har hänt

Rubriken säger det mesta. Vi kan låtsas som om jag aldrig glömt bort min blogg, som om jag aldrig känt brist på fantasi, som om jag aldrig varit motivationslös. Och rubriken är ju ett levande exempel på min fantasibrist. 
Magiskt men tragiskt som Håkan Hellström skulle sagt, eller kanske sjungit vad vet jag. Det enda jag vet just nu är att jag är trött, hungrig och fövånad över det faktum att jorden inte är platt. 
 

RSS 2.0