The man who can't be moved

September är snart slut, tänk vad fort allt gått! Och jag borde verkligen ta tag i livet. Mina rutiner är så långt ifrån normala eller okej som det bara går.. Men till mer positiva saker! Två av mina absoluta favorit band har släppt ett varsitt album, det är så fantastiskt att jag inte vet vart jag ska börja. Banden är såklart Mumford & Sons och The Script.
Åter till verkligheten. Hockeyn fyller såklart mina dagar, vad skulle jag göra utan hockeyn? Till helgen har vi hemmapremiär,som jag har längtat.

Visdomsord

Har tänkt på hur många fantastiska citat det finns, eller bara hur många bra och sanna meningar det finns i en låttext. En av mina favoriter att citera är Håkan Hellström.
" Och jag ramlar kär i dom som inte ens vet vem jag är. Jag har ramlat där förut ,och det är mer än bara nån sorglig kliché "

Tillbaka

Många människor gör comeback till olika saker. En av mina vänner gjorde comeback till hockeyn. Jag gör en comeback här på bloggen. Jag kan aldrig bestämma mig om vad jag vill skriva om. Om jag ska vara ironisk,låta smartare än vad jag är, eller bara hålla mig till det som faktiskt är intressant och viktigt här i livet. Men då skulle ni bara få läsa saker som handlar om mat och hockey. För det är livet,på riktigt. Sen finns det ju annat också som är viktigt. Men som kanske inte är jätte lämpligt att skriva här på bloggen. 

RSS 2.0